Full Course Permanent Make-up

Välkommen till en omfattande yrkesutbildning i kosmetisk tatuering med maskin! Inga förkunskaper behövs för att delta i denna spännande kurs. Vi kombinerar teoripass med praktik på både konsthud och riktiga modeller för en heltäckande inlärning.

Under kursens gång kommer du att behärska tekniker för att tatuera övre och nedre eyeliner, samt microblading med handmetoden för ögonbryn med 6D teknik – stroke för stroke. Dessutom får du lära dig lipliner och shading. Eftervård, läkningsprocess, touch-up/återbesök och kundvård är andra viktiga ämnen som behandlas.

Pris: 48 000 kr exklusive moms (60 000 kr inklusive moms)

  Startpaket ingår 

  Detta inkluderar ett professionellt startpaket värt 15 000 kr:

  • 1 st tatueringsmaskin
  • 3 färger för ögonbryn, 2 färger för läppar, 1 färg för eyeliner
  • 20 st nålar för ögonbryn, 20 st nålar för läppar och eyeliner

   För mer information eller frågor om våra kurser, tveka inte att kontakta oss på 1st Eyebrows Academy i Malmö. Ring 0739-888 708 eller skicka ett mail till info@1steyebrows.se. Vi ser fram emot att hjälpa dig på din utbildningsresa!

   Utbildningsprogram

   • Dag 1-4: Teori och praktik på övningshud
   • Dag 5-7: Praktik på modeller (1 dag för ögonbryn, 1 dag för eyeliner, 1 dag för läppar)

   Vi håller våra klasser små och personliga med max 3 elever per tillfälle. Hemuppgifter skickas ut 2 veckor före kursstart för att förbereda dig på bästa sätt.

   För att reservera din plats, betala en anmälningsavgift på 4 000 kr inom 3 arbetsdagar efter anmälan. Observera att denna avgift inte kan delbetalas via Klarna. Vid avbokning minst 14 dagar före kursstart, återbetalas ej avgiften.

   Privatkurs

   För en individuell inlärningserfarenhet erbjuder vi även Privatkurs Full Course Permanent Make Up. Under denna enskilda träning har du möjlighet att få ännu mer handledning om det behövs. Vi anpassar datum och tid efter dina preferenser, inklusive helger och helgdagar.

   Pris: 52 000 kr exklusive moms (65 000 kr inklusive moms)

   Handledare: Wantanee Ninliam, Master Internationell Trainer Permanent Make-Up

   Om du har några frågor om våra professionella kurser, tveka inte att kontakta oss på 1st Eyebrows Academy i Malmö. Ring 0739-888 708 eller skicka ett mail till info@1steyebrows.se. Vi ser fram emot att stödja dig på din utbildningsresa!

   Pris

   48 000 kr ex moms

   Bra att veta

   Inga förkunskaper krävs

   7 dagar intensivkurs

   Internationellt diplom